Ikke musikk

Hvem liker ikke musikk? Vi kan ikke tenke oss noen som ikke i en eller annen grad liker musikk. Helt fra vi er i mors liv har musikk innvirkning på oss. Nå er det liten tvil om at vi hører mest på musikk fra utlandet, nesten uansett hvilken sjanger vi foretrekker. Men visste du at det finnes mange fantastiske norske musikere?

Norsk musikk er pop

Norske artister synger både på norsk og engelsk. Det finnes barnemusikk laget for flere tiår siden, som foreldre og barn fremdeles går og synger på. Det finnes popsanger og rockesanger som er like populære i dag som den gang de kom ut. Selvfølgelig lages det også mye ny musikk, og det innen et vell av sjangere.

Her på denne siden kan du lese om kjente kvinnelige artister som Ane Brun og Marit Larsen. Du kan bli klokere på A-ha og Hellbillies samt stifte nærmere bekjentskap med Espen Lind og Åge Alexandersen. Alle disse har hver sin stil og hver sin musikk, og alle har blitt utrolige populære. En popularitet som har holdt seg og ikke ser ut til å forsvinne.

Videre kan du lese mer om Knutsen og Ludvigsen. Du har vel ikke glem Grevling i taket og Kanskje kommer kongen? Dette er sanger som de som den gang var barn lærer videre til sine barn. Musikk som holder seg generasjon etter generasjon. Det er noe vakkert ved det hele!

Festivaler og tv-programmer

I Norge finnes det en festival eller flere i hver en by og hver krok. Det finnes en festival for alle de sjangre du har hørt om og antagelig en for alle de du ikke har hørt om også. Vi har i første omgang tatt for oss den kjente Øya-festivalen, som ikke bare er kjent for god musikk men også for sitt utrolige miljøengasjement.

Musikk er en viktig del av livet, og det er mange som drømmer om å ta sangen til neste nivå. Derfor har det også blomstret opp en rekke musikkprogrammer der målet er å finne den beste stemmen. Et av disse programmene er Idol, som snart har tiårsjubileum her i Norge. Vi tar deg gjennom program fra første til siste sesong. En perfekt artikkel for deg som vil mimre, skal se Idol for første gang eller kan tenke seg å melde seg på.

Give us some loving

Vi vil gjerne høre fra deg, uansett hva du liker innen norsk musikk. Vi skal utvide siden, og lurer på hvem du vil vi skal ta med. Hvilke artister fortjener en plass her hos oss? Hvilken musikk liker du og hva skal vi skrive mer om?

Du er velkommen til å gi lyd fra deg, gjerne på e-post. Vi leser alt som kommer inn og svarer så godt det lar seg gjøre. Vi hører gjerne fra deg om du liker siden vår også. Det er jo slik at alle kreative trenger litt kjærlighet! Det gjør vi også, så synes du dette er bra så syng ut!

Bakenfor storaasartist.no

Her bak spakene finner du meg. Jeg er en ung gutt som alltid har lyttet til musikk og jeg elsker norsk musikk. Det spiller ingen rolle om det er rock eller pop, jeg synes vi i Norge er velsignet med fantastiske artister som fortjener å bli hørt av hele verden. Mitt bidrag er denne siden, som jeg gleder meg til å gjøre større.

Jeg spiller i band og skriver egne låter, så hvem vet, kanskje du kommer for å høre på meg en dag. Jeg lurer litt på å stille opp i et av musikkprogrammene på TV, men foreløpig har ikke selvtilliten vært helt der. Uansett så sees vi her på siden! Jeg gleder meg til mer moro sammen med dere lesere.

 

 

Privacy Policy